7 tips til succes på Google viser jer vej til en bedre placering. Hvert tip er beskrevet, så I nemt selv kan optimere jeres site med tricket.

Syv Tips til Succes på Google

De 7 mest basale tips til succes på Google er hurtige at remse op:

 1. Monofokus
 2. Responsivt design
 3. Sikkerhed
 4. Forbind til Google
 5. Elegant SEO
 6. God brugeroplevelse
 7. Optimer hastigheden

På denne side gennemgår jeg hver af dem i den viste rækkefølge.

Jeg forklarer, hvordan de påvirker jeres ranking. Jeg giver også tips til hvert punkt. Hvis I ønsker flere tips, er I velkommen til at kontakte mig.

7 tips til succes på Google

SYV TIPS TIL SUCCES PÅ GOOGLE

De 7 mest basale tips til succes på Google er hurtige at remse op:

 1. Monofokus
 2. Responsivt design
 3. Sikkerhed
 4. Forbind til Google
 5. Skriv SEO til mennesker
 6. God brugeroplevelse
 7. Optimer hastigheden

På denne side gennemgår jeg hver af dem i den viste rækkefølge.

Jeg forklarer, hvordan de påvirker jeres ranking. Jeg giver også tips til hvert punkt. Hvis I ønsker flere tips, er I velkommen til at kontakte mig.

7 tips til succes på Google
# 1
Google tip
er fokus

# 1 Google Tip er Fokus

Det første tip til succes på Google er at fokusere. De bedst placerede websites i dag er dem med monofokus.

Monofokus vil sige, at jeres site har et centralt emne. Alle tekster, produkter, services, billeder, blogindlæg og videoer handler om det emne. Hvis jeres produkt eksempelvis er sko, skal hele jeres site dermed handle om sko og alt relateret til at finde, vælge, købe, bære og pleje sko.

Måske tænker I, at der er grænser for vinkler på jeres eget emne. Her er det bare om at tænke kreativt og være nysgerrig på jeres eget univers. I vil opdage, at selv de mindste nicher har ufattelig mange vinkler og spændende facts. Alt det kan I spinne til sjove indlæg og / eller 30 sekunders videoer.

Et trick er at brainstorme. Frem med et stort stykke papir. Skriv jeres emne i midten og lad alle medarbejdere komme med input til vinkler. Snart har I ideer til et spændende website med…monofokus. Just the way Google likes it.

# 2 Google Tip er Responsivt design

Det andet tip til succes på Google er responsivt design. Det betyder, at jeres site er nemt at læse på iPads og smartphones.

I dag besøger 70% af brugerne et site via deres mobil eller iPad. Hvis jeres indhold ikke står flot, vil jeres besøgende snart klikke videre til det næste website i Googles liste. Så det er vigtigt, at jeres website er responsivt og tilpasser sig den givne skærm.

Hvordan gør man det? Den bedste løsning er at flytte jeres tekster, billeder og andet indhold til en ny skabelon. Det giver den bedste tekniske optimering, som er nem at vedligeholde i fremtiden.

Jeg varetager hele flytningen. Jeres eneste opgave er at beslutte det nye design sammen med mig.

# 2
Responsivt
web design
tips til google nr 3 af miriam sommer

# 3 Google Tip er Sikkerhed

Det tredje tip til succes på Google er sikkerhed. Sikkerhed på jeres website betyder, at I har:

 1. hostet jeres website på en sikker, professionel server.
 2. tilknyttet et HTTPS / SSL certifikat til sitet.
 3. har aktiveret Recapta V3 – specielt hvis I har en kontaktformular.
 4. holder jeres website konstant opdateret for at begrænse hackingtrusler.
 5. sikret jer, at I ikke bruger usikre plugins eller kode på websitet.

Disse elementer giver jer ikke kun Google ranking. De sikrer også, at jeres brugere har den bedste oplevelse på jeres website. Jeg tilbyder at tjekke eller løse de 5 nævnte elementer for jer.

# 4 Google Tip er Integration

Det fjerde tip til bedre ranking er at forbinde jeres website til Googles services. Google ønsker, I har et velfungerende website, der er placeret det rette sted i søgningerne. Derfor har Google en bred vifte af gratis services.

I kan tænke Googles services som en symbiose mellem to arter: Google får dyb indsigt i jeres site. I får feedback på eventuelle fejl på sitet. Sammen sikrer I, at sitet kan vokse og får den rette placering i lyset.

De to essentielle services er Google Analytics og Google Search Console. Det er gratis at kople på dem begge. Med dem får I adgang til en bred vifte af indsigt i trafikken på jeres website. Indsigt I kan bruge til at forbedre indholdet lidt efter lidt.

Jeg står gerne for at kople jeres website på Google. Jeg viser desuden, hvordan I læser analyserne på Google.

# 5 Google Tip er elegant SEO

Det femte tip til succes på Google er at skrive tekster til af mennesker for mennesker. Det betyder, at I opbygger jeres sider og tekster på websitet, som det er logisk for et menneske. SEO skal derpå indarbejdes elegant i teksterne og sitet som helhed.

Google er i dag så avanceret i sine algoritmer, at det ikke længere nytter at skrive ren SEO tekst. I dag skal I skrive, som om I taler direkte til mennesket på den anden side af skærmen.

Når I skriver, skal hver side have et overordnet emne. Siden skal være struktureret, så den er logisk at læse for et menneske. Hvert afsnit skal besvare et spørgsmål i relation til det valgte emne. Overskrifterne skal være sigende, og billederne skal passe til hvert afsnit. Dertil kommer så SEO og brugen af relevante søgeord.

Det er et puslespil, men det er også en spændende leg med ord, jeg gerne løser for jer.

# 6
Google tip er
brugeroplevelse

# 6 Google Tip er god Brugeroplevelse

Det sjette tip til succes på Google er at skabe en god brugeroplevelse.

Det betyder, at jeres besøgende på websitet har nemt ved at finde rundt på sitet. Det betyder også, at jeres sider er flot sat op. De indeholder flotte, relevante billeder. Teksterne er hverken for lange eller for korte. I har valgt korte, klare overskrifter og teksterne passer til overskrifterne.

Den tekniske side af en god brugeroplevelse handler om, at I har udfyldt den nødvendige meta og overskrifterne har de rette H-tags. Billederne har den rette SEO og hver side åbner hurtigt på skærmen.

Jeg kan løse alle de opgaver, så I snart opfylder #6 på listen.

# 7 Google Tip er Hastighed

Det syvende tip til succes på Google er at optimere hastigheden på websitet. Det vil sige, hvor hurtigt jeres site læses ind på en skærm. De vigtigste punkter i hastighedsoptimering er:

 • Skalér billeder, så de bliver indlæst hurtigt og passer til formålet.
 • Opgradér jeres serverhastighed.
 • Rens mediebiblioteket for ubrugt indhold og fjern ubrugte templates og plugins.
 • Slet inaktive sider inkl alt tilknyttet dem i mediebiblioteket.
 • Ryd op på de enkelte sider, så indholdet er tidssvarende.

Jeg kan løse de nævnte punkter for jer. Når det er gjort vil I straks opleve en forbedring på jeres placering.

Sådan får du hurtig effekt af SEO

Når I har rettet websitet med de 7 tips til succes på Google, kan der gå noget tid, inden Google ser det.

Ventetiden afhænger af, hvor mange besøgende jeres website har pr dag. Populære websites med meget aktivitet og løbende nyt indhold bliver besøgt oftere.

Løsningen er, at I kan kalde på Googles crawlere for hurtigere at få registreret forbedringerne. Det gør I inde i Google Search Console ved enten at lægge et nyt sitemap op eller bede om ny indeksering.

Google kommer forbi efter nogle dage, og så er I i fuld gang med jeres online rejse.

Hurtig Succes på Google

Har I ikke tid til at gennemføre alle 7 tips?
Jeg tilbyder at optimere jeres website og skabe et stærkt online brand til jer.