JACOBSEN & FRIIS
Dansk stukkatør

Stukkatørfirmaet Jacobsen & Friis støber og opsætter stuk udført i gips, beton og kunststen. Deres kunder er slotte, herregårde, bevaringsværdige ejendomme og private ejere af herskabsvillaer. Firmaet er et af de ni certificerede stukkatører i Danmark.

Firmaet havde brug for en ny hjemmeside fra bunden, da den eksisterende var blevet hacket og lå med uddateret indhold.

NYT WEBSITE

Firmaets tidligere site var opbygget i HTML og lå på en hacket server. Johnny ønskede et nyt, moderne website. Det skulle afspejlede hans lange erfaring i faget og elegancen i dette traditionsbundne håndværk.

Jeg flyttede domænet til en sikker server, satte en ny mail op til firmaet og skabte en hjemmeside i WordPress fra bunden. Firmaet valgte at gå all in med nye tekster, SEO, billeder, videoer, Google+ og Adwords for at give deres branding et boost.

Jeg opbyggede teksterne ud fra interviews med Johnny over telefonen. Teksterne tager højde for de relevante søgeord, som også er bygget ind i Adwords kampagnerne.

I dag ligger firmaet i toppen af side et på Google. Jeg vedligeholder fortsat websitet for kunden.

“Miriam har formået at skabe website, billeder og videoer, så mine kunder får et godt indtryk af min service.

Hun forstår at udtrykke håndværkets helhed og finesser i tekst og billeder.

Hun er hurtig, effektiv og involverer mig ikke mere end nødvendigt”.

Johnny Jacobsen, Ejer
Tlf: 20 48 31 16

Johnny Jacobsen stukkatør

Jacobsen & Friis er et af Danmarks 9 stukkatørfirmaer. Nichen skyldes, at der er et begrænset udbud af opgaver. Derfor er der et stort ønske om at ligge højt på Google. Firmaerne konkurrer med stukforhandlere og fagskoler om placeringen.

Johnny ønskede at rette sig mod private og virksomheder med opgaver udført i gips eller beton. I dag er 80% af henvendelserne i den ønskede kundegruppe.

SKAL JERES BRAND STÅ I STEN?

Jeg ser frem til at vise, hvordan jeg kan skabe et skarpt brand til jer.