RIKKE DARLING
Kunstner & illustrator

Rikke Darling er uddannet illustrator og modedesigner fra Københavns Kunstakademi. Hun har været fuldtids malerkunstner i 20 år. I dag udstiller hun i gallerier over hele verden med stor succes.

Rikke ønskede en ny brochure, hun kunne bruge i sit galleri og på udstillinger.

BROCHURE

Rikke Darling havde ingen brochurer at uddele til de besøgende i studiet eller på hendes udstillinger rundt om i verden. Hun ønskede en brochure, som dels præsenterede hendes serie – Northern Lights – og dels hendes baggrund som kunstner.

Vi aftalte, at teksterne skulle matche det lysende, kraftfulde og mytiske udtryk i hendes kunst. Brochuren er layoutet af Rikkes veninde.

Da mange af Rikkes kunder er engelsksprogede, valgte jeg at skabe teksterne på både dansk og engelsk. Hvert afsnit matcher stemningen på samme side i brochuren og forklarer et element i Rikkes kunstneriske overvejelser.

Resultatet er en elegant brochure i sin helt egen stil.

“Miriam havde en svær opgave for sig ved at matche min billedkunst i danske og engelske tekster.

Hun fangede straks essensen og skabte tekster, der flød med kraft og farver som min kunst.

Det var et meget givende samarbejde”.

Rikke Darling, Kunstner
Tlf: 28 91 19 98

Rikke Darling malerkunstner

Rikke Darling arbejder fuld tid som malerkunstner med studie på Østerbro. Hun udstiller i gallerier over hele verden med stor succes. Specielt i Østen er hendes stil meget populær med dens kombination af kompleksitet og rene linjer.

Rikke søgte en brochure dedikeret serien, Northern Lights. Vi besluttede, at teksterne skulle matche det flydende, dybdeskabende udtryk i hendes kunst.

SKAL JERES BRAND TEGNES OP?

Jeg ser frem til at vise, hvordan jeg kan skabe et stilfuldt brand til jer.