LOOKS2SHOOT

Find din fotopartner

Looks2Shoot er en ny portal oprettet af fotograf Kim Skovsby.
Kim ejer Fotouddannelser.nu. Han har gennem flere år set, hvor svært det er for branchens folk at finde de rette folk til fotoopgaver. Looks2Shoot gør det nemt for alle at skabe de ønskede forbindelser.
Looks2Shoot var et projekt uden forhistorie. Kims visioner skulle derfor bygges fra bunden med brugervenlig struktur, tekster, SEO og webdesign. Jeg løste opgaven i samarbejde med en dansk programmør i mit netværk.

PORTAL FOR
FOTOBRANCHEN

Looks2Shoot var et webprojekt, som Kim længe havde ønsket at sætte i verden.

Jeg lagde sitet på UnoEuro server med en wordpress skabelon som ramme for portalen. Sammen med den danske programmør tilrettede vi sammen sitet efter Kims ønsker for udvidede funktioner. Jeg fungerede som projektleder for at lette Kims travle hverdag.

Kim leverede billeder til opgaven, eftersom han selv er uddannet fotograf. Denne kompetence betyder, at sitet kan få billeder i høj kvalitet. Billeder som spiller præcist op til budskabet i hver af mine tekster og overordnede struktur på portalen.

Portalen er pr november 2019 klar til at brugerne kan oprette profiler på sitet.

“Jeg blev tiltalt af Miriams lette, stilfulde udtryk i hendes webløsninger.

Hendes løsning på Looks2Shoot er skabt med integritet og høj kvalitet i hver detalje. Hun er desuden behagelig at arbejde sammen med sit gode humør og gode input.

Jeg er meget tilfreds med portalen”.

Kim Skovsby, Indehaver af Looks2Shoot
Tlf: 28 11 18 11

Aikido klub Jacob Sonne

Looks2Shoot er en portal, der skaber netværk mellem fotobranchens aktører. Portalen er for amatør og professionelle fotografer, modeller og makeup artister af begge køn.

Portalen er kun første trin i projektet. Inden næste stadie af portalen kan sættes i værk, skal denne portal trækkes op på Google med blogging og medlemsaktivitet.

SKAL I SKABE ET NYT KONCEPT?

Jeg ser frem til at lede jer fra god idé til lanceret projekt.