Priser på Website, Shop & Blog

Hvad koster en ny Hjemmeside, Shop og Blog i 2024

Det med småt

Ikke inklusiv i prisen er Hosting, Domæne og Webhotel på i alt ca 800,- som betales til udbyderne ved opsætning og derpå årligt.
Det gælder også køb af website templaten på ca 650,- som betales én gang direkte til template udbyderen, når jeg sætter sitet op.
Opsætning af emailadresse er en adresse i Simplys kontrolpanel. Tilkøb af opsætning og test på iPhone, iPad og Mac er muligt.
Eventuelt køb af SSL certifikat. Simply tilbyder SSL certifikat i deres abonnement, men det er ikke tilfældet hos alle udbydere.

Inklusiv i prisen er, at jeg opretter din bruger på Punktum, Simply og ThemeForest, så du bliver rettighedsindehaver med bruger.
Moms Priserne på denne side er vist ex moms. Betalingsrater er fordelt løbende over projektet med 7 dages betalingsfrist.
Prisgaranti Jeg forholder mig retten til at tilpasse mit endelige tilbud efter dine specifikke behov og omstændigheder.

Domæne

Hvis du har et domæne, kan jeg flytte det til Simply eller du kan beholde det på dit nuværende domænehotel.

Hvis du endnu ikke har et domæne, står jeg gerne for at købe domænet i dit navn og sætte din bruger op sammen med dig på Punktum.dk og hos Simply.com. Sådan bevarer du alle brugerrettigheder til domænet.

Template

Alle templates er forskellige. Til WordPress anbefaler jeg Avada til sites og blogs. Til Woocommerce shops anbefaler jeg Flatsome.

Jeg står for at oprette dig som bruger på ThemeForest og køber templaten sammen med dig. Jeg lægger derpå templaten ind på dit domæne og godkender købet, så templaten kan holdes opdateret.

Købskode

Dit site skal bruge en skabelon – et såkaldt tema – som danner rammerne for hjemmesiden. Jeg bruger oftest Avada eller Flatsome. Dem køber jeg i ThemeForest sammen med dig.

For at du kan modtage løbende opdateringer til det købte tema, validerer jeg dit køb med en købskode via Envato/Themeforest og MyAvada, som jeg lægger ind på dit site.

Brugerprofil

Jeg sætter din bruger op sammen med dig på Punktum, Simply, ThemeForest/Envato og MyAvada. Sådan bevarer du alle rettigheder til indholdet og har direkte adgang til alt på din hjemmeside i front- og backend.

Jeg sætter din bruger op med samme kode til alt, så når jeg overdrager siden til dig, kan du med fordel ændre koderne efter dit eget ønske.

Email

Når du har webhotel hos Simply, kan du sætte et ubegrænset antal emailadresser op.

Jeg opretter en emailadresse i Simply.com til dig. Du kan læse mails på den via Simplys kontrolpanel. Alternativt kan jeg for et ekstra beløb sætte videresendelse op til din Mac/PC, Smartphone og iPad, så du kan læse mails der i stedet.

Tekstskabelon

Jeg leverer en tekstskabelon med punkter for de informationer, du bør have på din side. Skabelonen er tilpasset One page, Four page og Six page opbygningen i din valgte løsning.

Tilbuddet i Frø, Busk og Træ omfatter, at du selv skriver teksterne med brug af skabelonen. Jeg kan efter ønske skrive SEO optimerede tekster med markedsføringsvinkel for dig.

Grafisk skabelon

Jeg leverer en skabelon med guide til, hvordan du opretter en bruger på Pinterest. Jeg forklarer, hvordan du opretter en mappe og begynder at søge på sitet.

Mappen på Pinterest bruger du til at samle billeder af website designs, fotos og farvepaletter, der falder i din smag. Når du har brugt en times tid på at samle inspiration, deler du mappen med mig. Sådan kan jeg designe dit site i dine farver og stil.

1-4-6 Page Site

Dit nye site består enten af en enkelt side (visitkort), 4 sider (basis site) eller 6 sider (standard site). Du kan nemt selv bygge videre på sitet. Der er plads nok i dit webhotel til en betydelig større hjemmeside uden merudgift. Begrænsningen på sidetallet skyldes alene, at det tager tid at sætte hver side op for dig.

Du kan altid tilkøbe flere sider til dit site eller jeg kan vise dig, hvordan du selv opretter dem på dit site.

Fotos og Vector

Billedet på et Frø site er oftest et portrætfoto af dig. Jeg kan tilbyde billedredigering, hvis du ønsker tilretning af fotoet, så du præsenterer dig som ønsket.

Til Busk og Træ kan jeg udover fit portrætfoto anbefale dig at bruge fotos og vector fra iStockPhoto. Så er rettighederne på plads. Når jeg lægger de valgte billeder ind, tilpasser jeg størrelsen, så de loader hurtigt. Desuden giver jeg dem navne, så Google læser dem optimalt.

Favicon

Favicon er det lille grafiske element, du kan se i fanebladene for dit site i visse browsere. Faviconen for dette site er et lille vinget væsen. Et favicon er typisk dit logo eller et element af dit logo. Det er altid kvadratisk og meget småt i opløsningen.

Tilbuddet omfatter, er at du leverer et favicon i to størrelser, som jeg sætter ind på sitet. Hvis du ikke har et favicon tilbyder jeg at skabe et til dig ud fra dit eksisterende logo som et tilkøb.

SSL / HTTPS

SSL certifikat sikrer, at dit site er HTTPS beskyttet. SSL er vigtigt, da browsere viser dit site som ‘ikke sikkert’ eller ligefrem blokerer sitet, hvis SSL mangler på sitet. Google giver desuden sites uden SSL en dårligere placering.

SSL certifikat er en del af abonnementet hos Simply og skal kun aktiveres af mig, men det er ikke tilfældet hos alle udbydere. Derfor omfatter tilbuddet opsætning og ikke eventuelt køb/betaling af SSL.

Korrektur

Du kan bruge din Korrektur til alt på sitet. Det vil sige rettelser af tekst, grafik, design, links, fotos, farver m.m. Da det er almindeligt, at dine ønsker udvikler sig, imens du ser dit site vokse frem, har jeg valgt at sætte rammer for korrekturen. Du kan altid tilkøbe ekstra korrektur eller andre opgaver til dit site på timebasis efter behov.

For at jeg kan rette sitet ind efter dine præcise ønsker, udfører vi den sammen via Skype med delt skærm.

PDF med koder

Jeg arbejder ikke med opsigelsesfrister eller bindingsperioder. Du skal kun være kunde hos mig, så længe du ønsker det. Derfor opretter jeg dig på alle platforme med din egen bruger. Du står som rettighedsindehaver på dit domæne og alt på dit site. Du betaler selv diverse abonnementer direkte til udbyderne.

For at du kan holde styr på alle adgange til dit site, giver jeg dig en PDF med udbydere, brugernavne og koder.

Menu · Header · Footer

Du kan se Topheader, Header og Footer her på sitet som felterne øverst og nederst på siden. Da et visitkort site (One page) kun har én side, har det site kun brug for topheader og footer. Sites med flere sider har derimod også brug for menulinje, så de besøgende kan navigere rundt på siden.

Du har mulighed for at vælge mellem 20 forskellige fonte og alverdens farver til din header, menulinje og footer.

Logo

Logoet bliver lagt i header / menulinje feltet. Tilbuddet omfatter, at du selv leverer et logo i JPG i høj opløsning med gennemsigtig baggrund. Det giver det flotteste resultat og logoet fremstår optimalt i alle browsere, på PC, SmartPhone og iPad.

Hvis du ikke allerede har et professionelt logo eller dit logo trænger til en opfriskning, kan jeg løse opgaven for dig til en fair pris, og du får et favicon med i pakken.

Undervisning

Du kan bruge Undervisningen i Busk og Træ til enten at lære om SEO, at skrive gode tekster eller udbygge dit site. Jeg deler med glæde al min viden, og du er velkommen til at lydoptage min undervisning af dig. Sådan kan du nemt få gentaget mine tips og metoder.

Du er velkommen til at tilkøbe ekstra undervisning efter behov. Prisen bliver tilpasset efter antallet af deltagere, og om du ønsker et personligt møde.

Korrekturlæsning

Jeg tilbyder korrekturlæsning af dine danske tekster på timebasis. Hvis du foretrækker at jeg skriver teksterne for dig i stedet er det også muligt. I så fald interviewer jeg dig ud fra strukturen i min tekstskabelon og skriver derpå teksterne. Vi tilretter derpå teksterne sammen over telefonen eller via Skype.

De 30 min korrekturlæsning inkluderet Træ modregner jeg i opgaven, som ellers bliver købt på timebasis.

Google opkobling

Det er vigtigt for din placering, at dit site bliver forbundet med Google. Jeg skaber den grundlæggende forbindelse ved at sætte Yoast på dit site og forbinder med din Google bruger.

Hvis du endnu ikke har en Google bruger eller dit Google univers er ukendt land for dig, sætter jeg gerne Google Search Console, Analytics G4 og Google Business op for dig på timebasis. Det skaber en stærk forbindelse til Google, og du kan analysere trafikken.

Blog

Optimér din Trafik

+ 6.500,-

Jeg tilbyder at sætte din blog op i WordPress og lærer dig at blive effektiv blogger.

Du kan bruge din blog til enten at skabe passiv indtægt med affiliate aftaler, drop shipping eller salg af ekurser og ebøger.
Du kan også bruge din blog til at trække trafik til din egen shop eller site. Uanset dit formål med bloggen kan den nemt tjene sin egen udgift hjem i indtægt, når du planlægger den smart. Da jeg har haft egen blog i hhv Magento og WordPress siden 2010, har jeg mange tips og erfaringer at dele med dig.

Jeg skriver tilbud ud fra dine ønsker til bloggen og dit formål med den, så du opnår dit mål.

Shop

Passion <-> Indtægt

+ 35.000,-

Jeg sætter din webshop op i Woocommerce. Det er WordPress ecommerce løsning.

Fordelen ved at bygge din shop i WordPress / Woocommerce er, at din månedlige udgift til hosting og diverse integrationer er meget lav sammenlignet med mange andre udbydere. Jeg står gerne for hele opsætningen, og lærer dig selv at lægge varer ind, så du selv kan udvide dit sortiment og vækste støt. Da jeg har haft egen woocommerce shop siden 2016, har jeg mange tips og gennemtestede løsninger at dele med dig.

Jeg skriver tilbud ud fra dine ønsker til shoppen og behov for ovenstående opgaver.

Opdatering & Vedligeholdelse

Hold dit Site sundt

Min vedligeholdelse og opdatering af dit site består i, at jeg opdaterer wordpress, dit tema og plugins 1-2 gange hver måned. I forbindelse med opdateringen tjekker jeg, at dit site læser korrekt i Crome og Safari på PC og iPad. Jeg tjekker, at sitets grafik, farver og fonte fortsat står som ønsket. Jeg tester, at din kontaktformular fungerer, og at knapperne stadig har aktive links.Kort sagt, at dit site fungerer efter hensigten.

Jeg kan godt sætte automatisk opdatering på dit site, men i så fald anbefaler jeg varmt, at du selv tjekker sitet grundigt minimum hver 3 uge som beskrevet ovenfor. Det skyldes, at Simply kun gemmer backup af dit site i 30 dage. Hvis en opdatering har skabt en uoprettelig fejl på sitet, har du derfor brug for at kunne ‘rulle sitet tilbage’ via den gemte backup. Jeg anbefaler derfor altid, at opdatering er manuel. Sådan kan du se præcis, hvornår problemet opstod og nemmere rette ind.

Hvis dit site er statisk – det vil sige at du aldrig ændrer det – kan jeg tage komplet backup af sitet og lægge filerne i din Dropbox i stedet. Da denne version ikke bliver holdt opdateret, vil det dog kræve noget arbejde at lægge de filer ind som en løsning på et crashet site. Af samme grund er det stadig mest optimalt at holde sitet opdateret manuelt enten ved at jeg lærer dig metoden, eller jeg løser opgaven for dig som en fast aftale.

FAQ

Min arbejdstid på dit site varierer efter størrelse på sitet, sitets status ved vores start og hvem der leverer materiale til sitet.

Hvis jeg står for hele projektet, kan jeg levere en one page / visitkort i løbet af et par dage. En hjemmeside med 3-5 sider kan jeg levere i løbet af 1-2 uger, hvis du leverer dit materiale hurtigt.

Webshops og større sites tager længere tid.

Ja, jeg arbejder hurtigst, når jeg løser alle opgaver. Det vil sige, at jeg står for teknisk opsætning af dit site, dit grafiske design og skriver teksterne for dig. Lad os tale om dine muligheder og prisen for den løsning.

Ja, jeg er uddannet tekstforfatter med 15 års erfaring i online markedsføring. En del af mit arbejde består i at opbygge teksterne, så de præsenterer din service overfor læseren på en elegant måde. Så de lægger op til et køb eller kontakt til dig.

Ja, jeg tilbyder at udføre SEO analyse, inden jeg skriver eller retter dine tekster til hjemmesiden. Jeg kan desuden indbygge SEO i dine billeder, metabeskrivelser m.m.

Det har du. Det er derfor jeg opretter dig som brugerprofil på Punktum, Simply og ThemeForest, når vi starter projektet. På den måde har du fuld adgang til dine data og holder alle brugerrettigheder over dit domæne og hosting. Jeg udleverer gerne koder løbende, og ellers får du en PDF med det hele samlet til sidst.

Den er 1 minut. Det vil sige, at du kan vælge at opsige vores aftale, straks du har betalt et eventuelt udestående. Da jeg udleverer alle koder til dig til diverse platforme, og du er oprettet som indehaver af brugeren på dem, er du altid frit stillet til at gå eller blive, som det passer dig.

Ja, jeg tilbyder at arbejde som fast konsulent eller freelance for din virksomhed. Jeg samarbejder gerne med jeres grafiker, fotograf, programmør efter jeres behov.

Ja, hvis du bare gerne vil have ‘det lavet for dig’ tager jeg med glæde alle opgaverne på dit projekt. Jeg har dog brug for at kende din smag og stil i forhold til grafik men det tager kun 30 min. Jeg skal interviewe dig 1 time, for at jeg kan skrive teksterne. Til sidst skal vi gennemgå rettelser sammen over Skype. Derpå er dit site klar.