WEBSITE

Et website kan være alt fra et online visitkort til et stort virksomhedssite. Jeg ser på jeres øvrige branding, når jeg planlægger min optimering. Sådan passer alt sammen.

WEBSHOP

Et webshop kan ligge i Dandomain, Vix, Woocommerce m.m. Jeg arbejder i dem alle, da Googles regler er de samme uanset systemet og deres tekniske backend.

BLOG

Et blog kan have mange formål. Det relevante er, at hvert blogindlæg følger den overordnede stil og plan for sitet. I dag har Google klare retningslinjer også for blogs.

WEBSITE I FLERE VARIANTER

Det er normalt, at et website har en blog. Eller en shop har en blog tilknyttet eller omvendt. Fordelen ved en symbiose mellem flere webkoncepter er at styrke et sites placering på Google via mere aktivitet og indhold.

Jeg vil derfor altid være fortaler for at blande koncepterne…hvis elementerne følger den overordnede branding, markedsføring og SEO.

Skulle I have brug for at tilrette det overordnede koncept, så elementerne skaber en perfekt symbiose, tilbyder jeg gerne mine kompetencer.

SKAB SYMBIOSER…

som alt i Naturen
website ompotning

RESPONSIV WEBSITE

Mange læsere besøger i dag et website via mobil eller tablet.

Alle nye skabeloner har tænkt mobilvenlighed ind i deres design, men nogle hjemmesider ligger stadig i gamle skabeloner. Hvis jeres site ligger i en gammel skabelon, vil brugere ofte klikke hurtigt væk igen. Det begrænser jeres besøgsrate og placering på Google.

Jeg tilbyder at flytte jeres indhold fra den gamle skabelon til en ny. I behøver ikke at ombygge alt på sitet under flytningen, men et moderne design vil gavne jeres besøgsrate og kundeflow. Jeg guider jer gerne til gentænkning af indholdet, så det nye site udtrykker jeres nutidige brand.

Som en del af flytningen står jeg for at tildele jeres site SSL og sikre jer en bedre loadhastighed. Det giver jeres rødder bedre plads til at brede sig i den nye potte.

OPTIMERING MED KLARE MÅL

Når jeg analyserer effekten af jeres website, shop eller blog, fokuserer jeg specielt på:
1) SEO Søgeoptimering 2) CRO Konverteringsoptimering.

For det er nok så fantastisk, at en shop ligger højt på Google, hvis de besøgende ikke bliver kunder. Eller de besøgende kommer til jeres landing page, men ender aldrig med at kontakte jer.

Derfor starter vores samarbejde med, at I deler jeres mål og ønsker for sitet med mig. Derpå lægger jeg en strategi for optimeringen. Vi gennemgår den sammen, og så kan jeg gå i gang.

Snart blomstrer I på Google.

TID TIL TRAFIK?

Jeg sætter gerne jeres website, shop eller blog op til mere trafik.
Ofte kan nogle enkle tilretninger gøre en stor forskel.

LAD OS TAGE EN SNAK

TID TIL TRAFIK?

Jeg sætter gerne jeres website, shop eller blog op til mere trafik.
Ofte vil nogle enkle tilpasninger gøre en stor forskel.

LAD OS TAGE EN SNAK